Dacă e musai… cu plăcere…

Dragilor, flăcăii ăştia de la Uniune spun că e musai să avem grijă de datele voastre personale. Eu zic să o facem şi pe asta, că tot acolo e. Chiar dacă eu n-am să folosesc în veci datele voastre personale, ei vor avea grijă să o facă. Aşadar…

Comentarii

Fără comentarii… De-a lungul timpului (şi e ceva timp de când fac asta) am constatat că cele mai multe comentarii nu au rol constructiv, deci NU ŢINEM.

Cookies, adică „prăjiturile”

Nu-s bune, îngraşă… Ei bine, la accesarea acestui blog este inevitabil să nu-ţi izvorască mici fişiere tip „fursec” pe dispozitivul preferat (computer, tabletă, telefon). Nu stăm acum să facem teoria chibritului. Aşa merg lucrurile, aşa sunt construite website-urile şi nu avem ce să le facem. Dar voi aveţi ce să le faceţi. Folosiţi frumuşel browserele pe modul „privacy”  sau „incognito” şi aţi scăpat de o belea. Vreţi să ştiţi mai multe? Îl întrebaţi pe google că le ştie el pe toate.

Conţinut importat

Filmuleţe şi alte prostioare importate de pe alte website-uri… Aici o spun cinstit, din când în când mai găsesc câte ceva bun pe Youtube şi mai încorporez în câte-o postare. La cât de des îl folosiţi şi voi, s-a plictisit de datele voastre, deci, nu-i panică, v-aţi dat acordul de câteva sute (poate mii) de ori.

Urmărire şi statistici

Adică Google Analytics şi alţi „ochi” indiscreţi care se holbează la ce vă holbaţi voi pe net… V-am spus-o şi mai devreme, este inevitabil. Atâta timp cât mişună „târâtoarele” lui google printre cuvintele scrise pe internet, veţi apărea în statistici. V-o spun clar şi răspicat. În statisticile acestui website, sunteţi ANONIMI, nu mă interesează nici vârsta (nu că vârsta ar fi o problemă), nici sexul (alo, cel din buletin, nu vă gândiţi la prostii), nici unde vă aflaţi (treaba voastră pe unde vă sticlesc ochii), nici ce aţi comandat ultima dată de mâncare. Acestea fiind spuse, Big Brother e întotdeauna cu noi toţi, treaba voastră pe ce website-uri intraţi.

Înscriere la noutăţi

Pardon NU ŢINEM! Şi nici nu ne facem. De ce? Pentru că fiecare alege ce face cu timpul lui. Nu vrem înjurături de la „abonaţi” pe motiv că le spămuim căsuţele de e-mail şi aşa greu încercate de e-marketingul agresiv al zilelor noastre. Să fie clar, cine vrea să urmărească un blog, o face de plăcere nu pentru că-i vine o atenţionare în mesageria electronică.

În loc de concluzie

Dacă răsfoiţi acest blog, o faceţi ca oamenii mari, adică pe propria răspundere şi cu responsabilitate, sper.

Urăsc reclama, deci NU voi face niciodată reclamă la produse şi nici nu vând produse pe acest blog. Dacă aveţi plăcerea să petreceţi câteva minute (sau câteva ore) tihnite citind, sunteţi bineveniţi oricând.

Chiar dacă această „politică” nu a fost scrisă 100% în conformitate cu legislaţia în vigoare, vă asigur că identităţile voastre, reale sau imaginare, sunt în siguranţă.

Lectură plăcută!

Dacă vi-i musai să citiţi un text arid pe care nu-l respectă niciuna din entităţile care ar trebui să o facă, vă recomand să căutaţi pe orice motor de căutare preferaţi, regulamentul cu pricina, îl ştiţi voi care.